CUPPING


Når musklerne spæner op og affaldsstofferne hober sig op, så er der brug for en virkelig dyb massageform, til at afspænde og udrense din krop.


Cupping kunne være den form,


Det er en ældgammel kinesisk metode der stimulerer vævet,

ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres.


Det der også gør cupping så effektivt, er at man kan komme ind steder hvor det gør for ondt at trykke, tæt på leddene, tæt på rygsøjlen.


Cupping er en helt fantastisk metode til at afhjælpe lidelser som en frossen skulder, og musearm, og andre steder hvor smerterne kan være så voldsomme, at man ikke må røre, da kan man sætte en kop, og lade den stå og arbejde, til det er muligt at bevæge den lidt rundt.


En anden effekt af cupping er, at det hjælper huden med at trække sig sammen efter/ under et vægttab. Samt et rigtig effektivt redskab ved cellulite (appelsinhud) terapi.

MASSAGE


Musklerne udgør ca 40 % af vores kropsvægt, når musklerne arbejder afgiver de affaldsstoffer så som mælkesyre, kultveilte, og urinstof. Disse stoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodsystemet og lymfesystemet.


Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som følge af for mange timer foran computeren eller, lidt for hård træning, bliver musklen hård, usmidig, og øm.

 

Her hjælper en massage med at løsne og transportere affaldsstofferne væk, så musklerne igen kan få den dejlige afspændte tilstand.


En anerkendt engelsk læge sammenlignede for over 100 år siden en massage med et kloaksystem:


Et godt kloaksystem holder dit hus rent, hygiejnisk, og leder affaldet ud, det samme gør en god massage ved din krop. Holder den sund, ren og leder affaldsstofferne ud.


En massage forbedrer blodcirkulationen, der transporterer ilt og næringsstofferne ud til kroppens celler, på samme tid føres affaldsstofferne væk fra cellerne med blodet.


Massage har desuden en positiv virkning på kroppens nervesystem, derfor efterlades man afstresset, beroliget, og stimuleret efter en gang massage.


LYMFEDRÆNAGE


Lymfedrænage er en meget mild, pulserende massage, der hjælper vores lymfesystem til at arbejde bedre selv.


Vores lymfesystem er et kæmpe net af lymfekar der gennemstrømmer alle vores organer og alt vores væv. Det er et rensende net, hvor alt vores lymfevæske filtreres gennem flere lymfekirtler, for til sidst at ende i vores blodkredsløb.


Det er vitalt at vores lymfesystem virker optimalt, da det er en stor del af vores immunsystem. I lymfesystemet lagres og modnes de hvideblodlegemer, som genkender og bekæmper virus, og bakterier osv. Et godt og stærkt helbred hører uløseligt sammen med lymfevæskens evne til at bevæge sig frit.


En lymfedrænagebehandling er tillige en meget afstressende behandling, der går ind og påvirker vores parasympatiske nervesystem, som under behandlingen, sender impulser til hjernen om at nedsætte produktionen af stesshormoner.


Ca. 70 % af vores krop består af væske, der når den påvirkes af den rytmiske, rolige, pulserende bevægelse, spreder sig som ringe i vandet. Derfor er lymfedrænagens massage så effektiv.


Behandlingen tager 1,5 time, og uanset hvor på kroppen problemet (væskeophobningen) findes starter man altid ved halsen.


Som udgangs punkt gives 6-12 behandlinger, de første 6 gerne med rimelig kort interval. Der er selvfølgelig variationer indenfor denne ramme.